Galleriagig!

logo.pngGrymt härlig dag med ShoppingEvent idag på Västermalmsgallerian i Stockholm där jag fick köra ett gatumusikants-koncept (min grej)! Alltid lika mysigt när det kommer förbi folk som börjar sjunga med också. Dagen avslutades perfekt med middag tesammans med mami & papi.

Det sista för EP-release skickades även in idag och den 16:e smäller det! Vi planerar att samla ihop ett litet gäng i studion i Göteborg under releasedagen. Väl där tänkte vi använda Facebook för att livestreama när vi lirar igenom hela EP:n så håll ögon och öron öppna.

Ta hand om er,
M

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s